Fermerlər

  • «XURMA BAĞI»

    “Təsərrüfatımda bütün ağacları özüm əkmişəm, onlara heç vaxt kimyəvi gübrə vermirəm"

  • «YASTIBULAQ»

    "Təsərrüfatımda hər şey təbiidir. Ehtiyacımız olan və bacardığımız hər bir şeyi özümüz yetişdiririk"

  • «QAYMAQÇI»

    “Hazırladığımız camış qaymağının dadına digər təsərrüfatlarda rast gəlmək mümkün deyil"

  • «BALKƏSƏN»

    "Bizim baldan bir dəfə dadan artıq başqa ballardan yemək istəməz”

  • «BALÇILI»

    "Təsərrüfatımızın ən geniş tanınmış məhsulu qara turpdur"

  • «MORUQÇU»

    "Kəndimizin torpağı moruğun yetişdirilməsi üçün çox əlverişlidir. Bu bitki burada bol və ləzzətli məhsul verir"

  • «DAĞ MOTALI»

    "Bizim üçün təsərrüfatçılıq təkcə iş və gəlir mənbəyi deyil, o cümlədən həyat tərzimizdir"

  • «GÜLÜSTAN»

    "Toyuq, qaz, ördək və hind quşlarımıza yalnız təbii və sağlam yem veririk"

  • «ÇAY SAHİLİ»

    "Təsərrüfatımız təbii çay suları və artezianlar vasitəsilə suvarılır"

  • «CAMIŞ FERMASI»

    "Camışlarımız təbii şəraitdə saxlanılır və yalnız ekoloji təmiz yem ilə qidalanır"

  • «MEŞƏ BALI»

    “Arılarımızdan əldə etdiyimiz arı südü, arı zəhəri, çiçək tozu və propolis insan sağlamlığı üçün çox faydalıdır”.

  • «YAŞIL OBA»

    "Dağın ətəyində yetişdirilmiş meyvələrimiz həm dadı, həm də təbiiliyi ilə seçilir"

  • «ÜÇTƏPƏ»

    "Təsərrüfatımız təmizliyinə görə seçilir və ən yüksək standartlara cavab verir. Məqsədimiz kəmiyyət deyil, keyfiyyətdir!"

  • «ZAQAÇAY»

    "Zaqatala çayı mülayim iqlimdə və dağətəyi ərazidə yetişdirildiyinə görə öz spesifik dadı ilə başqa çaylardan seçilir"

  • «AZNOR»

    "Təsərrüfatımız istifadə etdiyimiz innovativ kənd təsərrüfatı texnologiyasına görə ölkəmizdə unikaldır"

  • "ZƏFƏRAN"

    "Abşeron torpağında ən təbii və yüksək keyfiyyətli zəfəran məhz bizdə yetişdirilir"

  • «GİLAS BAĞI»

    Meyvə bağımda ağaclara xüsusi qulluqla və qayğı ilə yanaşıram. Buna görə də meyvələrim keyfiyyətinə görə fərqlənir.

  • «BALLI YOXUŞ»

    Biz neçə nəsildir balçılıqla məşğul oluruq. Mən uşaq olanda babamın, atamın Laçında arıları var idi, indi mənim övladlarım da bu iş ilə məşğuldurlar.

  • «HEYVALI»

    «Heyvalı» təsərrüfatında yalnız təbii üsullarla ənənəvi Ağdaş heyvaları yetişdirilir.

  • «NARÇI»

    "Biz ata-babadan Göyçayda nar yetişdiririk."

  • «ORDUBADİ»

    "Biz yalnız yerli meyvələri "ecodry" texnologiyası əsasında isti hava dövriyəsi ilə İSO sertifikatı olan avadanlıqda heç bir kimyəvi qatqı qatılmadan quruduruq"

  • «LƏNKƏRANİ»

  • «ZEYTUNLUQ»

    Təsərrüfatımızda heç bir qatqı olmadan, Hövsanda yetişən təbii Abşeron zeytunundan turşu, zeytun yağı və zeytun mürəbbəsi hazırlayırıq.

  • «GUNELSKİTCHEN»

    Sağlam həyat tərzini daim təbliğ edirəm və hazırladığım və yetişdirdiyim bütün məhsulların sağlamlığa faydalı olmasına çalışıram.