Our suppliers

  • «XURMA BAĞI»

    “Təsərrüfatımda bütün ağacları özüm əkmişəm, onlara heç vaxt kimyəvi gübrə vermirəm"

  • «YASTIBULAQ»

    "Təsərrüfatımda hər şey təbiidir. Ehtiyacımız olan və bacardığımız hər bir şeyi özümüz yetişdiririk"

  • «QAYMAQÇI»

    “Hazırladığımız camış qaymağın dadına digər təsərrüfatlarda rast gəlmək mümkün deyil. Qaymağımızın həm hazırlama qaydası, həm də dadı ilə digər yerlərdə hazırlnan qaymaqdan tamam ilə fərqlənir. Biz camışlarımıza keyfiyyətli yem veririk ki, südü, qatığı, qaymağı təbii və dadlı olsun”.

  • «BALKƏSƏN»

    "Bizim baldan bir dəfə dadan artıq başqa ballardan yemək istəməz”

  • «BALÇILI»

    "Təsərrüfatımızın ən geniş tanınmış məhsulu qara turpdur"

  • «MORUQÇU»

    "Kəndimizin torpağı moruğun yetişdirilməsi üçün çox əlverişlidir. Bu bitki burada bol və ləzzətli məhsul verir"

  • «DAĞ MOTALI»

    "Bizim üçün təsərrüfatçılıq təkcə iş və gəlir mənbəyi deyil, o cümlədən həyat tərzimizdir"

  • «ÇAY SAHİLİ»

    "Təsərrüfatımız təbii çay suları və artezianlar vasitəsilə suvarılır"

  • «CAMIŞ FERMASI»

    "Camışlarımız təbii şəraitdə saxlanılır və yalnız ekoloji təmiz yem ilə qidalanır"

  • «MEŞƏ BALI»

    “Arılarımızdan əldə etdiyimiz arı südü, arı zəhəri, çiçək tozu və propolis insan sağlamlığı üçün çox faydalıdır”.

  • «YAŞIL OBA»

    "Dağın ətəyində yetişdirilmiş meyvələrimiz həm dadı, həm də təbiiliyi ilə seçilir"

  • «ÜÇTƏPƏ»

    "Təsərrüfatımız təmizliyinə görə seçilir və ən yüksək standartlara cavab verir. Məqsədimiz kəmiyyət deyil, keyfiyyətdir!"

  • «ZAQAÇAY»

    "Zaqatala çayı mülayim iqlimdə və dağətəyi ərazidə yetişdirildiyinə görə öz spesifik dadı ilə başqa çaylardan seçilir"

  • "ZƏFƏRAN"

    "Abşeron torpağında ən təbii və yüksək keyfiyyətli zəfəran məhz bizdə yetişdirilir"

  • «GİLAS BAĞI»

    Meyvə bağımda ağaclara xüsusi qulluqla və qayğı ilə yanaşıram. Buna görə də meyvələrim keyfiyyətinə görə fərqlənir.

  • «BALLI YOKHUSH»

    Biz neçə nəsildir balçılıqla məşğul oluruq. Mən uşaq olanda babamın, atamın Laçında arıları var idi, indi mənim övladlarım da bu iş ilə məşğuldurlar.

  • «HEYVALI»

    «Heyvalı» təsərrüfatında yalnız təbii üsullarla ənənəvi Ağdaş heyvaları yetişdirilir.

  • Goycay

    "Biz ata-babadan Göyçayda nar yetişdiririk."

  • «ORDUBADI»

    "We only dry native fruits in the ISO certificated equipment with ecodry technology"

  • Lankarani

  • ZEYTUNLUG

    Təsərrüfatımızda heç bir qatqı olmadan, Hövsanda yetişən təbii Abşeron zeytunundan turşu, zeytun yağı və zeytun mürəbbəsi hazırlayırıq.